Barcelona. Concentració en resposta a l’Assassinat de Clément Méric

Ahir dissabte 7 de juny la Plataforma Antifeixista integrada per diversos col·lectius de Barcelona, ha convocat concentració d’urgència davant el Consolat Francés per denunciar i donar resposta a l’assassinat de Clément Méric en mans d’uns nazis a París el passat dimecres 5 de juny.
Clica la imatge per una versió més gran
995344_10200454638021602_1072987295_n.jpg
954710_10201246835231196_1819132568_n.jpg
942415_10200454654062003_1787212583_n.jpg

COMUNICAT PLATAFORMA ANTIFEIXISTA
El dimecres 5 juny 2013 Clément Méric, jove antifeixista i activista a favor dels drets de gais, lesbianes i transexuals, va ser assassinat per 3 nazis al cèntric barri de Saint-Lazare a París. Tenia 18 anys i considerem q l’assassinat de Clément s’emmarca en el context de violència que els grups d’extrema dreta han dut a terme en els últims mesos. Una vegada més els feixistes assassinen a sang freda a un jove militant polític. I una vegada més sortim al carrer per dir q n’estem fartes de tanta impunitat i de que des de les institucions es fomenti un discurs amb unes conseqüències tan terriblement cruels.
Per desgràcia, aquesta tràgica història la coneixem bé. Clément és un més de tants joves assassinats per feixistes, una mort alimentada per les estructures d’un sistema capitalista. Però el jovent no està disposat a tolerar passivament un sistema basat en la submissió i l’explotació.
Des de Barcelona, des del seu espirit rebel volem acompanyar en el dolor als nostres companys i companyes de París, però també volem deixar clar que no romandrem esperant que ens arribi el nostre torn en aquest escorxador en el que es condecora als feixistes de la División Azul i es criminalitza l’antifeixisme combatiu. És la nostra responsabilitat organitzar-nos per no deixar espai en els nostres carrers als assassins de la llibertat.
La Plataforma Antifeixista, des de la seva essència àmplia i unitària, fem una crida a l’organització en tots els àmbits per combatre aquesta lacra que és el feixisme i el racisme que cada vegada té més presència a les institucions.
PER LA MEMÒRIA DE TOTES LES VÍCTIMES DEL FEIXISME
NI OBLIT NI PERDÓ. NO PASSARAN NO PASSARAN NO PASSARAN

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.