Catalunya 209 (maig 2019

par CNT-SO 66mardi 14 mai 2019–>

Catalunya 209 (maig 2019) – EDITORIAL : LA FESTA DE LA DEMOCRÀCIA – TEMA DEL MES : Primer de Maig – sindicalisme i nous temps – SINDICAL : La salut, aquest gran negoci per a CEPSA Vagues a Trefilats Gabarró Campanya de PRL Mútues, Governs i Patronals : Organitzacions criminals Notícies sindicals – OPINIÓ : La GOLOSS TRUDA en el “procés” II Denúncies, renúncies i conflictes – EL DOCUMENT : Anàlisi jurídic de la reforma de la Jubilació Parcial – L’ENTREVISTA : Ermengol Gassiot, Secretari General de la CGT de Catalunya, : “En un context en que les relacions laborals canvien (…) ens hem de replantejar aspectes organitzatius que es van dissenyar en un context molt diferent” – SOCIAL : Trobada de dones de CGT a Ruesta Nova okupació de la PAHC Sabadell Un dilema fals i la perillosa trampa del vot (útil) – LES NOSTRES VEUS LLIBERTÀRIES I FEMINISTES : “Però si només t’he dit que ets molt guapa !” – INTERNACIONAL : Trobada amb Nesrin Abdullah – DINAMITA DE CERVELL : 80 Anys de la fi de la guerra civil Joan Puig Elias – AL TINTER : Daniel Bastús, militant de la PAHC Sabadell i professor de
secundària en un institut de Terrassa : Tots els regnes de la terra >>> Podeu veure i descarregar el Catalunya 209 a :

http://www.revistacatalunya.cat/

http://www.cnt-so66.org/spip.php?article532

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.