Tous et toutes en grève et dans la rue le 31 mars. Perpignan r d v ,10h place de Catalogne.

Retrait du projet de loi- Hollande- Valls – El Khomri Ni amendable – Ni négociable-

La CNT-Solidarité Ouvrière 66 amb la vaga general de dijous 31 de març

El 31 de març tots i totes a la vaga i al carrer

Concentració a Perpinyà a les 10 del matí a la plaça de Catalunya per rebutjar el projecte de llei El Khomri

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/03/2016 Perpinyà (Rosselló).- La CNT-Solidarité Ouvrière 66 ens envia aquest comunicat convocant la vaga general del proper dijous 31 de març:

“El 31 de març tots i totes a la vaga i al carrer. Concentració a Perpinyà a les 10 del matí a la plaça de Catalunya per rebutjar el projecte de llei El Khomri, un insult al món del treball. Rarament l’atac podria ser més greu. Amb la inversió de la jerarquia de les normes que permeten acords locals a la baixa, obtinguts sota pressió, tot substituint els acords de ram; una ofensiva en tota regla contra l’eina sindical per mitjà de la promoció de referèndums –fal·làcies empresarials-; organitzant i generalitzant la precarietat, la flexibilitat laboral i tot facilitant els acomiadaments, es tracta d’una enorme degradació de la jornada laboral i de les condicions de treball de milions de persones assalariades que el Govern està preparant de manera activa.

Rebutgem haver de viure com esclaus! Aquesta llei no és reformable ni millorable. Exigim la seva retirada!”.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.